16 Nisan 2008 Çarşamba

Güzel top oynayarak kazanamazsın. Koyacaksın dirseği burnuna burnuna!


Fener’in iki Chelsea maçını da izledim. Haksızlık etmek çok isterdim ama güzel oynadılar. Kafama takılan şey başka. Fener iki maçta toplam kaç faul yaptı? Neredeyse hiç. Hele İngiltere’deki maç, sanki dostluk maçı oynuyorlardı. Ya iki ya üç faul filan oldu maçta. Fener, Chelsea’yi top oynayarak yenebileceğini sandı, yenildi. Yenemezsin tabii ki. Seneye Eto’yu al, yine yenemezsin. Bir üçüncü dünya ülkesi takımının karakterini sahaya yansıtmazsan, şımarık batılıları haklıyamazsın.

Galatasaray UEFA kupasını nasıl kazandı, hatırlamıyor musunuz? Her maç kavga etti, dövüştü ve hatta çirkefleşti. O sene Avrupa’nın en sevimsiz takımı oldu ama sonuçta kupayı kaldırdı.

Eğer Fenerbahçe de bir Avrupa kupasını kaldırmak istiyorsa, oyun ve oyuncu karakterini doğru seçmeli. Bu iş Eto’yu almakla bitmez. Sizde Eto varsa, onlarda da Messi, Henry, Ronaldinho ve Krkic var. Ve oyuncu kalitesi, ekonominiz ne kadar güçlü olursa olsun her zaman aleyhimize olacak. Bunu kabul edip, ona göre oynamak lazım. Hagi o dirseği, Adams’ın burnuna boşuna atmadı. Bir bildiği var adamın.

1 yorum:

Zeynep dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/8722395.asp?m=1