16 Nisan 2008 Çarşamba

Ayhan Akman çıksın, Jessica Simpson girsin.


Jessica Simpson’ı görsem tanırım ama hayatta ne yapıyor bilmiyorum. Ayhan Akman da öyle, yanımdan geçse, ha bu derim ama Galatasaray’da yıllardır ne yapıyor bilmiyorum. Hadi Jessica’nın memesi poposu var, önemli değil de, Ayhan’ı ne yapalım?

Sadece sarışın olduğu için takımda tutuluyor desem saçmalama dersiniz. E ama biz sarsak Metin’i de Sarı Fırtına (o da kumraldı ya neyse) diye çok tutmuştuk. Feyyaz’ın kalibresinin onda biri değildi ama daha havalıydı. Sonra Galatasaray’da bir Ufuk vardı, sapsarı bir şey, Aussie. Çok kötü topçuydu. Onu da oynattık yıllarca. Fotospor’un en yakışıklı futbolcu yarışmasının daimi bir numarası Semih. Hem sarışın hem de kabiliyetsiz, oldu mu üç... Sarışın futbolculara daha çok şans veriliyor genellememin tutması için daha çok örnek düşünmem lazım. Bu haliyle pek inandırıcı değil.

Not: İsveçli sol bekimiz Ljung da çok vasat herifti. İsveç’in o dönemdeki süper kadrosundan en son transfer edilecek adamdı. Şampiyonluk golünün ortasını yapmıştı ama yine de sevmem. Al bir beceriksiz sarışın daha.

Hiç yorum yok: